General Organization - Parmaxi, Antigoni (My University, 2026)
Ένας χρόνος μετά, κολυμπώντας σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.Τόσοι πολλοί ρόλοι σε ένα μόνο πλαίσιο, φαντάζει τόσο σουρρεάλ. Η αίσθηση περίεργη. Πώς συνδυάζουμε τις υποχρεώσεις μας, πώς ανακάμπτουμε, και πώς φροντίζουμε τον εαυτό μας. Εισηγήτρια: Γεωργία Φράγκου, Εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγος, Λειτουργός του Κέντρου Φοιτητικής Ανάπτυξης, ΤΕΠΑΚ