Κίνδυνοι λοιμώξεων χειρουργικής θέσης γυναικών που υποβάλλονται σε καισαρική τομή - Κουρίδου, Παναγιώτα (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2012)
Η παρούσα ερευνητική βιβλιογραφική ανασκόπηση φιλοδοξεί να εκτιμήσει τους παράγοντες κινδύνου που προκαλούν λοιμώξεις χειρουργικής θέσης σε γυναίκες που υποβάλλονται σε Καισαρική Τομή (ΚΤ), αφού τα τελευταία χρόνια η συχνότητα αύξησης σε αυτό το είδος τοκετού αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και τα προβλήματα που καραδοκούν να αποικίσουν το σώμα των γυναικών αυτών.
Keywords: Καισαρική τομή--Νοσηλευτική; Καισαρική τομή--Επιπλοκές; Cesarean section--Nursing; Cesarean section--Complications