Επανασχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας ερευνητικού εργαστηρίου : Microsoft Computer Games and Emerging Technologies Lab (GET Lab) - Γεωργιάδου, Φανή (e, 2018)
Το θέμα της πτυχιακής εργασίας αφορά τον επανασχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας και συγκεκριμένα της παραστατικής οπτικής εικόνας του Ερευνητικού Εργαστηρίου, Microsoft Computer Games and Emerging Technologies Lab (GET Lab), του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Την εργασία αποτελούν δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο πραγματοποιήθηκε η βιβλιογραφική ανασκόπηση. Η βιβλιογραφική ανασκόπηση διεκπεραιώθηκε με σκοπό την συλλογή πληροφοριών ούτος ώστε να υπάρξει ορθή γνωστοποίηση του θέματος. Στο δεύτερο στάδιο διεκπεραιώθηκε έρευνα του Microsoft Computer Games and Emerging Technologies Lab (GET Lab) του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και της εταιρικής του ταυτότητας.
Keywords: Εταιρική ταυτότητα; Παραστατική οτπική εικόνα; Επανασχεδιασμός; Corporate identity; Illustrative visual image; Redesign