Σχεδιασμός περιστρεφόμενης διαφημιστικής ταμπέλας στην οροφή υπεραγοράς - Θεοφάνους, Θεοφάνης (Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2016)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία με τίτλο ‘’Σχεδιασμός περιστρεφόμενης διαφημιστικής ταμπέλας στην οροφή υπεραγοράς’’, πραγματοποιήθηκε στο πέμπτο έτος φοίτησης. Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι ο σχεδιασμός μίας διαφημιστικής ταμπέλας στην οροφή υπεραγοράς η οποία θα περιστρέφεται 360 μοίρες. Ο σχεδιασμός έγινε με σκοπό να είναι σχετικά εύκολο στη κατασκευή, να περιστρέφεται με ικανοποιητική ταχύτητα έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να διαβάσει την διαφήμιση, και ταυτόχρονα να είναι οικονομικό. Αρχικά γίνεται μια σύντομη εισαγωγή για τις διαφημιστικές ταμπέλες για να μπορεί ο αναγνώστης να αντιληφθεί καλύτερα το θέμα της πτυχιακής εργασίας. Επίσης ακολουθεί αναλυτική διαδικασία και όλα τα βήματα που χρειάστηκαν για την κατασκευή της ταμπέλας. Στο τέλος υπάρχουν όλα τα κατασκευαστικά σχέδια όλων των μελών που αποτελείται η ταμπέλα με όλες τις διαστάσεις τους.
Keywords: Διαφημιστική ταμπέλα; Διαφήμιση