Member - Masouras, Panicos (My University, 2026)
Ενεργός συμμετοχή στις συνεδρίες της επιτροπής και κατάθεση εποικοδομητικών προτάσεων και εισηγήσεων για περαιτέρω αξιοποίηση των συστημάτων πληροφορικής του πανεπιστημίου με την εισαγωγή νέων συστημάτων, Άσκηση ελέγχου ως προς τις προτάσεις και προυπολογισμούς που κατατίθενται, όπως προνοείται από τους όρους εντολής της επιτροπής.