Chair - Middleton, Nicos (My University, 2026)
Δημόσια παρουσίαση της διαδικτυακής πλατφρόρμας Baby Buddy Κύπρος.Επίτιμος ομιλητής: Professor Sir Sabaratnam Arulkumaran, Πρόεδρος (2007-2010) Royal College of Obstetricians & Gynaecologists UK, Πρόεδρος (2012-2015) International Federation of Obstetrics & GynaecologyΣυνεργαζόμενοι φορείς: Υπουργείο Υγείας Κύπρου, Παγκύπρια Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία, Εταιρεία Περιγεννητικής Ιατρικής Κύπρου, Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου, Επιτροπή Μαιών ΠΑΣΥΝΜ