Η χρήση της δοκιμασίας Εικόνες Δράσης για τη διερεύνηση της γλωσσικής ανάπτυξης των Κυπριόπουλων παιδιών. - Χαραλάμπους, Χρυσοβαλάντω (Τμήμα Επιστημών Αποκατάστασης, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2017)
Σε αυτή την έρευνα χρησιμοποιήθηκαν εικόνες δράσης, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για περιγραφή, έτσι ώστε να διερευνηθεί η εκφραστική ικανότητα τυπικά αναπτυσσόμενων κυπριόπουλων παιδιών προσχολικής ηλικίας.
Keywords: Εκφραστική ικανότητα; Γραμματική επάρκεια; Πληροφοριακή επάρκεια; Γλωσσική ανάπτυξη; Εικόνες δράσης; Expression ability; Grammar sufficiency; Information sufficiency; Development of language; Action images