Εικονική πραγματικότητα στην εκπαίδευση - Malacu, Edward-Alexandru (Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών,Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών,Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2013)
Η πτυχιακή εργασία χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο και μεγαλύτερο μέρος της εργασίας γίνεται μια εκτεταμένη βιβλιογραφική ανασκόπηση σχετικά με την εικονική πραγματικότητα στην εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, γίνεται μια μελέτη της υφιστάμενης γνώσης, μέσα από προηγούμενες μελέτες και πειράματα που έκαναν χρήση της εικονικής πραγματικότητας γενικότερα και στην εκπαίδευση ειδικότερα. Στο δεύτερο μέρος της εργασίας γίνονται συνεντεύξεις με καθηγητές/ερευνητές στο γνωστικό αντικείμενο εικονική πραγματικότητα καθώς και φοιτητές που έχουν πάρει σχετικό μάθημα και εξετάζονται οι απόψεις τους σχετικά με την πιθανή αξία της εικονικής πραγματικότητας στην εκπαίδευση.
Keywords: Εducation; Experiments; Study