Εργασιακό στρες νοσηλευτικού προσωπικού σε περιφερειακό πανεπιστημιακό νοσοκομείο - Μουστάκα, Ελένη; Ζάντζος, Ι.; Κωνσταντινίδης, Θ.Κ.; Sarafis, Pavlos; Malliarou, Maria (My University, 2009)
Σκοπός της παρούσας έρευνας ήταν η διερεύνηση του επαγγελματικού στρες νοσηλευτών δημόσιου Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της περιφέρειας.
Keywords: Εργασιακό στρες; Νοσηλευτές