Όσα δεν είπαμε ποτέ - Οδυσσέως, Έλενα (My University, 2022)
Το θέμα με το οποίο ασχολούμαι στην πρακτική μου δουλειά είναι η επικοινωνία και πως μέσω της επικοινωνίας μπορείς να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη να πεις. Η τέχνη είναι μια ιδιότυπη εικαστική γλώσσα, που είναι ο τρόπος ο οποίος με βοήθησε στο να έρθω πιο κοντά με τον σύντροφο μου. Αυτό με οδήγησε στο να δημιουργήσω μια νέα γραφή που θα είναι κοινή και για τους δυο μας. Τα κυριότερα ερώτημα της δουλείας μου είναι, πως μπορώ να υπερνικήσω τα εμπόδια της διαφορετικής γλώσσας; Και πως μπορώ να επικοινωνήσω όταν εγώ και το αγόρι μου μιλάμε διαφορετικές γλώσσες; Τα βασικά υλικά που χρησιμοποιώ στα έργα μου είναι οι γυάλινες μπουκάλες που προστατεύουν τα γράμματα να φτάσουν στον προορισμό τους και ο κουρκουμάς (turmeric) που είναι το σημαντικότερο προϊόν από την χωρά του αγοριού μου. Μέσα από τα έργα μου θέλω να δείξω στους θεατές την διαδικασία που διασχίσαμε με τον σύντροφο μου στον να βρούμε τον δικό μας τρόπο επικοινωνίας.
Unmentionable things
Keywords: Επικοινωνία; γραφή; γλώσσα; σχέση; διαφορετικότητα; Communication; Scripture; language; relationship; diversity