Member of Scientific Committee, «Άτομα, Θεσμοί, Κοινωνία: Ο κόσμος της Ψυχολογίας», 16 Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας, Salonika, Greece - Gazi, Angeliki (My University, 2026)
Member of Scientific Committee