Βραβείο Καλύτερων Πρακτικών στην Ψηφιακή Πολιτιστική Κληρονομιά 2025 Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Artemi, Petros; Zervas, Marios; Michaelides, Kyriakos; Papakonstantinou, Apostolos; Agapiou, Athos; Kotsikas, Lazaros G.; Lafazanis, Theodoros; Loukas, Fotos; Fouroukla, Joanna (My University, 2026)
Το παρόν απονέμεται για την εξαιρετική εργασία στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Συνέδριου Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (EuroMed 2025).
Keywords: Sciences