Μέλος- Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας Καινοτομίας - Anayiotos, Andreas (My University, 2026)
Το Εθνικό Συμβούλιο 'Ερευνας Καινοτομίας συμβουλεύει το Υφυπουργείο Έρευνας Καινοτομίας Ψηφιακής Πολιτικής σε θέματα στρατηγικής και νεων προγραμμάτων.
Keywords: Service to society