Κόπωση και ποιότητα ζωής ασθενών με καρκίνο - Μάου, Μαργαρίτα (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2012)
Τα άτομα με καρκίνο έχουν πολλά συμπτώματα, κυρίως κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους. Ένα από αυτά τα συμπτώματα είναι η κόπωση που επέρχεται και αυτό συνεπάγεται με κακή ποιότητα ζωής.
Keywords: Καρκίνος; Κόπωση; Ποιότητα ζωής; Cancer; Fatigue; Quality of life