Open Your Eyes - Αριστείδου, Άννα (My University, 2023)
Η εργασία που ακολουθεί εξετάζει την ενότητα έργων με τίτλο Open your Eyes, η οποία αποτελείται από φωτογραφίες, ψηφιακά επεξεργασμένες, στις οποίες η πραγματικότητα μπλέκεται με τον κόσμο των κόμικς manga. Συγκεκριμένα, η εισαγωγή επικεντρώνεται στην έννοια των manga και στη συνέχεια ακολουθεί μεταξύ άλλων η σύνδεση του μάστορα των χαρακτών, Katsushika Hokusai με άλλους καλλιτέχνες του δυτικού κόσμου, καθώς και η παρουσίαση της δουλειάς νέων mangaka, καλλιτεχνών όπως του Eiichiro Oda και του Ikeda Akihisa. Επίσης από πού προέρχονται τα τέρατα-χαρακτήρες που εμφανίζονται στις φωτογραφίες της ενότητας. Στη συνέχεια είναι η ενότητα με το Συμπόσιο της Γλυπτικής και μερικές πληροφορίες για τις Αδερφές Πολεις. Άλλη ενότητα είναι τα βίντεο -παιχνίδια όπως The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Έπειτα αναφέρεται ο λόγος που ονόμασα την θεματική μου Open Your Eyes και κάποια έργα του καλλιτέχνη Takumi Wada. Ακολουθούν οι επιρροές κάποιων από τα τέρατα χαρακτήρες μου που είναι εμπνευσμένα από το παιχνίδι The legend of Zelda. Πιο κάτω περιγράφεται η σύνδεση των έργων μου με τα manga και τα παιχνίδια. Τέλος παρατίθενται τα συμπέρασματα, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μου για τα μελλοντικά σχέδια.
Keywords: κόμικς manga