Πλατφόρμα αγοροπωλησίας μουσικών οργάνων - Νεάρχου, Ζώη (My University, 2023)
Ο σκοπός αυτής της πτυχιακής εργασίας είναι η τεκμηρίωση με έγγραφα και υλοποίησης μιας πλατφόρμας αγοροπωλησίας μουσικών οργάνων. Οι στόχοι είναι η χρήση συγχρόνων τεχνολογιών για ανάπτυξη λογισμικών, η δημιουργία ενός ευκολόχρηστου συστήματος για τους πελάτες και η επαρκής τεκμηρίωση του, τόσο για τους προγραμματιστές, όσο και για τους χρήστες του συστήματος. Τέλος, είναι μια συνεισφορά στην βελτίωση των ικανοτήτων ανάπτυξής λογισμικού.
Keywords: πλατφόρμας αγοροπωλησίας μουσικών οργάνων