Πλατφόρμα crowdsourcing: η συμμετοχή του κοινού στην τεκμηρίωση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου - Artemi, Petros (My University, 2026)
Σεμινάριο στο πλαίσιο του προγράμματος Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017 «Τοπίο: η κληρονομιά γύρω μας» Λεμεσός, 13 Οκτωβρίου 2017