Πληροφοριακό Σύστημα για Ιδιωτική Κλινική - Χριστοδούλου, Παναγιώτης (My University, 2025)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία περιγράφει την ανάπτυξη ενός συστήματος διαχείρισης ιδιωτικής κλινικής, το οποίο έχει ως στόχο την απλοποίηση και την αυτοματοποίηση διαδικασιών τόσο για τους ιατρούς όσο και για τους ασθενείς. Το σύστημα επιτρέπει τη διαχείριση ραντεβού, ιατρικών φακέλων και διαθεσιμότητας ιατρών, ενώ περιλαμβάνει δυνατότητες εγγραφής και σύνδεσης χρηστών, προβολής στατιστικών και λειτουργίες διαχειριστή για τον έλεγχο των λογαριασμών ιατρών. Η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας HTML, CSS, PHP και MySQL, με στόχο τη δημιουργία ενός λειτουργικού, ευέλικτου και εύχρηστου εργαλείου που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί σε ένα πραγματικό περιβάλλον κλινικής. Το έργο αναπτύχθηκε τοπικά και επικεντρώνεται στην ασφαλή διαχείριση προσωπικών δεδομένων και στη φιλική εμπειρία χρήστη.
Keywords: Ιδιωτική Κλινική; Σύστημα Υγείας; Web Application