Διαδικτυακό Σύστημα «e-Health-Store» - Χριστοδούλου, Ιφιγένεια (Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2019)
Σκοπός της συγγραφής του εγγράφου είναι η ανάλυση του διαδικτυακού συστήματος που δημιουργήθηκε, έτσι ώστε να κατανοηθούν και να εξηγηθούν για τα μετέπειτα στάδια του κύκλου ζωής του λογισμικού. Δεν μπορούν να παραλειφθούν, οι μη λειτουργικές απαιτήσεις, όπου θα δώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα, του λογισμικού. Στο παρόν έγγραφο έχει χρησιμοποιηθεί το πρότυπο IEEE 830-1993 για τον καθορισμό απαιτήσεων. Οι απαιτήσεις, έχουν εξαχθεί κατόπιν αναζήτησης διαφόρων e-Health Store και e-Shop στο διαδίκτυο καθώς και καταστημάτων βιολογικών προιόντων για εύρεση μιας συνολικής εικόνας για το τι πρέπει να εισαχθεί.
Keywords: e-Health-Store; Διαδικτυακού σύστημα; Πρότυπο IEEE 830-1993