Εργαστήριο Χαρακτικής - Panayides, Angelos (My University, 2026)
Το εργαστήριο χαρακτικής σε λινόλεουμ διάρκειας 3 ώρών, παρουσίασε βασικές τεχνικές χάραξης και εκτύπωσης δίνοντας έμφαση στην δημιουργία προτότυπων έργων μέσω πρακτικής εφαρμογής.