Φροντίδα παιδιών με μηχανική στήριξη της αναπνοής στο σπίτι - Ιωσήφ, Χαρά (Τμήμα Νοσηλευτικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, 2013)
Εισαγωγή : Τα παιδιά με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής στο σπίτι αποτελούν ένα μικρό μέρος του συνολικού αριθμού των ασθενών. Η σημασία που αποδίδεται είναι εύλογη αφού τόσον η οικογένεια όσο και η κοινωνία θα πρέπει να γίνονται αρωγοί στην στήριξη και φροντίδα τους.
Keywords: Τεχνολογική υποστήριξη; Αναπνευστική υποστήριξη; Επαγγελματίες υγείας; Κατ΄οίκον φροντίδα