Προεδρεύουσα - Papadima, Aspasia (My University, 2026)
Μηνιαίες (ή/και πιο συχνές) συνεδριάσεις της Επιτροπής για θέματα σχετικά με τη Διασφάλιση Ποιότητας, όπως: 1. φοιτητικές επιδόσεις 2. μελέτη ερευνών ικανοποίησης φοιτητών/τριών 3. μελέτη για κατάρτιση νέων κριτηρίων εισδοχής για εσερχόμενους/ες φοιτητές/τριες 4. Μελέτη και εισιγήσεις της Απαντητικής έκθεσης του Τμήματος σε σχέση με την έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης του προγράμματος «Product Design» Κατάρτιση Ημερησίων διατάξεων και τήρηση Πρακτικών. Εκπροσώπηση της Επιτροπής στο Συμβούλιο του Τμήματος. Εισήγηση, Διαχείρηση και Διακπεραίωση θεμάτων σχετικών με τη Διαφάλιση Ποιότητας των προσφερόμενων και των υπο μελέτη/υποβολή νέων προγραμμάτων σπουδών. Συνεργασία με το Τμήμα Καλών Τεχνών για μελέτη και εισήγηση νέας/εννιαίας πολιτικής για την εισδοχή νεών φοιτητών/τριών.