Squeegee Riders - Stylianou-Lambert, Theopisti (My University, 2026)
Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα, παραλλαγές και δοκιμές που έγιναν στα πλαίσια του πρώτου εργαστηρίου μεταξοτυπίας το οποίο διοργανώθηκε από την εικαστικό Έφη Σαββίδη. Ο κατάλογος ο οποίος θα συνοδεύει την έκθεση αποτελείται από 18 πρωτότυπες μεταξοτυπίες συμπεριλαμβανομένου του εξωφύλλου.