Διαδικτυακό Σύστημα Διάγνωσης και Θεραπείας του Σακχαρώδους Διαβήτη - Πανταζόπουλος, Άγγελος (My University, 2023)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως στόχο την ανάλυση, σχεδίαση και υλοποίηση ενός ιστότοπου όπου θα παρέχεται ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη και τους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας του. Ο ιστότοπος θα παρέχει διαφορετικές λειτουργίες σε κάθε κατηγορία χρηστών: ● Οι επισκέπτες του ιστότοπου θα έχουν έχουν την δυνατότητα ενημέρωσης, επικοινωνίας με τους ιατρούς και δημιουργίας λογαριασμού. ● Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα έχουν επιπλέον την δυνατότητα αποθήκευσης και παρουσίασης μετρήσεων και ιατρικών εξετάσεων. ● Οι εγγεγραμμένοι ιατροί θα μπορούν να δουν στατιστικά στοιχεία του συνόλου των εγγεγραμμένων χρηστών καθώς και να αποθηκεύσουν και παρουσιάσουν ιατρικές εξετάσεις επιλεγμένων ασθενών. ● Ο γενικός διαχειριστής της σελίδας θα έχει επιπλέον την δυνατότητα να προσθέσει ιατρούς στο σύστημα. Ο ιστότοπος θα λειτουργεί ως χώρος ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τους τρόπους διάγνωσης και θεραπείας του, αλλά θα παρέχει και δυνατότητες μελλοντικής χρήσης του από ιατρικά κέντρα ή κλινικές.
Keywords: Σακχαρώδης Διαβήτης; Ιστότοπος; Ενημέρωση