General Organization - Parmaxi, Antigoni (My University, 2026)
Το εργαστήριο απευθύνεται κυρίως σε διδακτορικούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και θα ασχοληθεί με τη διαχείριση της σχέσης μεταξύ φοιτητή και επιβλέποντα καθηγητή κατά τη διάρκεια της εκπόνησης της διατριβής. Εισηγήτρια: Άννα Νικολάου, Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης