Organizing and Scientific Committees - Kanetis, Loukas (My University, 2026)
Το 2ο Παγκύπριο Συνέδριο με τίτλο "Αγροτική Ανάπτυξη: Από την Έρευνα στην Πράξη" πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου και συνδιοργανώνεται μαζί με το Τμήμα Γεωργίας, το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στόχοι του συνεδρίου: Η διασύνδεση της έρευνας με τις γεωργικές εφαρμογές. Η προώθηση της καινοτομίας στην αγροτική ανάπτυξη, η αναγνώριση του ρόλου των Επιχειρησιακών Ομάδων και η δημιουργία συνεργασιών μεταξύ ερευνητών-γεωργικών συμβούλων-διαχειριστών γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Η ανάδειξη του έργου των ερευνητικών ιδρυμάτων της Κύπρου στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης. Η ενίσχυση της δικτύωσης των φορέων που σχετίζονται με την αγροτική ανάπτυξη.