Cyprus Healthcare Business Awards - Middleton, Nicos (My University, 2026)
Bronze, Cyprus Healthcare Business Awards 2020, Kατηγορία «Προσφορά στην Υγεία από ΜΚΟ» για την webapp πλατφρόρμα πληροφόρησης για την εγκυμοσύνη Baby Buddy Cyprus (www.babybuddy.com.cy), πνευματικό παραδοτέο του Ευρωπαϊκου προγράμματος Baby Buddy Forward (Erasmus+: Adult Education, Principle Investigator: Νίκος Μίτλεττον) σε συνεργασία με την ΜΚΟ και εταίρο του προγράμματος Birth Forward. Ο θεσμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου, του Παγκύπριου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Σωματείου Αντιπροσώπων Ιατρικού και Επιστημονικού Εξοπλισμού Κύπρου. Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και την πλατφόρμα Baby Buddy, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο πλήρες κείμενο του παρόντος δελτίο Τύπου που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/3w7dSfi
Keywords: Service to society