Refined By:
Type:  Bachelors Thesis

Results 1-20 of 45 (Search time: 0.005 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedIn silico διερεύνηση φυσικών προϊόντων για αντιμικροβιακή δράσηΔημητρίου, Γεωργία May-20232022-2023
2CompletedMycobacterium avium subspecies paratuberculosis : αιτιολογικός παράγοντας της νόσου του Crohn’s;Κάρυος, Ραφαήλ 20142019-2020
3CompletedΑνίχνευση Listeria spp. και Listeria monocytogenes σε δείγματα από αποχετεύσεις βιομηχανίας αλλαντικώνΚοιλάνη, Βιολέττα May-20232022-2023
4CompletedΑνίχνευση Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis, από νωπό αγελαδινό γάλα, στην ΚύπροΝικολέττη, Σταυριανή May-20232022-2023
5CompletedΑνίχνευση Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae και mycoplasma bovis από δείγματα νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροΠολυδώρου, Μαρία May-20232022-2023
6CompletedΑνίχνευση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού της Λεμεσού και από εμφιαλωμένα νεράΠαρπούνα, Χριστιάνα 20122019-2020
7CompletedΑνίχνευση του mycobacterium avium subsp paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλα και βρεφικές τροφές σε σκόνη με τη μέθοδο των βακτηριοφάγωνΧατζητοφή, Μαρία 20122019-2020
8CompletedΑνίχνευση του Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε βρεφικές φόρμουλες βασισμένες στο γάλα με τη χρήση καλλιέργειας και με τη μέθοδο της PCRΧριστοδούλου, Μαρίτσα 20122019-2020
9CompletedΑνίχνευση φυτοπαθογόνου βακτηρίου Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis με τη μέθοδο qPCR και τη χρήση ΡΜΑΑρέστη, Ορέστεια 20142019-2020
10CompletedΔιερεύνηση αντιμικροβιακών ιδιοτήτων υδατικού εκχυλίσματος στεμφύλων προερχόμενο από την γηγενή ποικιλία ΞυνιστέριΖωσιμά, Λουκία May-20212020-2021
11CompletedΔιερεύνηση αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών προϊόντων ενάντια τροφιμογενών παθογόνωνΠυρή, Παναγιώτα May-20232022-2023
12CompletedΕπίδραση μυκοβακτηριοφάγου D29 σε κύτταρα Mycobacterium smegmatis σε ρυθμιστικό διάλυμαΜαυρή, Μαρία 20202019-2020
13CompletedΕπίδραση της ποιότητας του αέρα στην αίθουσα συσκευασίας (high-risk) στα μικροβιολογικά χρακτηριστικά αλλαντικών προϊόντωνΑυγουστή, Φίλιος 20182017-2018
14CompletedΕπίδραση της χρήσης αιθέριων ελαίων από παραδοσιακά αρωματικά φυτά στη μικροβιολογική ποιότητα και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων αγγλικού τύπουΔίσπυρου, Ελένη May-20192018-2019
15CompletedΕπίδραση της χρήσης των αιθέριων ελαίων του Σχινού και του Δεντρολιβάνου στη μικροβιολογική ποιότητα και στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων Αγγλικού ΤύπουΖήνωνος, Δημήτρης May-20202019-2020
16CompletedΕπίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτοςΧατζηβασιλείου, Λούκας 20162015-2016
17CompletedΕπίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσειςΒάσου, Άρτεμις 20162015-2016
18CompletedΕπιδράσεις προβιοτικών στην υγεία : τρόπος δράσης και προοπτικέςΛοίζου, Ελένη 20142019-2020
19CompletedΕπιπολασμός Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΝικήτα, Δήμητρα May-20192019-2020
20CompletedΕπιπολασμός μικροβίων που φέρουν ευρέως φάσματος β-λακταμάσες (Extended Spectrum β-lactamases) σε τρόφιμαΜιχαήλ, Αλέξανδρος May-20192018-2019