Skip navigation
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Explore by
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Help
Language
Ελληνικά
English
Sign on to:
Login
Receive email
updates
Edit Account details
Ktisis Cyprus University of Technology
Research Outputs
Browsing by Subject
Microorganisms
Enter a name of subject
Or, select a letter below to start browsing
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Sort by:
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 14 of 14
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Characterization of microbial community of posidonia oceanica with potential biotechnological applications
Modestou, Christina
1-May-2021
Oil biodesulfurization: A review of applied analytical techniques
Stylianou, Marinos
; Vyrides, Ioannis
; Agapiou, Agapios
2012
Απομόνωση και χαρακτηρισμός μικροοργανισμών της αλυκής Λάρνακας
Σουρουλλάς, Κωνσταντίνος
2012
Απομόνωση μικροοργανισμών που επιβιώνουν σε βιομηχανικά λάδια τύπου MWF και μελέτη τους
Ξενοφώντος, Ελένη
2013
Βιοαποικοδόμιση τολουολίου
Πόλη, Μαριλένα
2013
Βιοεκχύλιση χαλκού από χαλκοπυρίτη
Φειδίου, Άντρη
2013
Βιομετατροπή φεροθλικού οξέοςσε βαλινικό οξύ από αλόφιλους μικροοργανισμούς τησ Αλυκής Λάρνακας
Δημητρίου, Ροδοθέα
May-2020
Διερεύνηση της παρουσίας μικροπανίδας εδάφους σε ακαλλιέργητα εδάφη της Κύπρου
Γεωργίου, Ευαγγελία
2013
Επεξεργασία αποβλήτων από βιομηχανία παρασκευής χυμού πορτοκαλιού για παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας
Πάτσαλου, Μαρία
2013
Μελέτη της ανάπτυξης μικροοργανισμών σε τυροκομικά απόβλητα για βέλτιστη παράγωγη αιθανόλης και γαλακτικού οξέος
Νικολάου, Γεωργία
2017
Μικροβιολογική ποιότητα τροφίμων ζωικής προέλευσης στην Κύπρο
Παπασπύρου, Χρυσόστομος
2012
Πιθανή εφαρμογή του Saccharomyces boulardii ως προβιοτικού μικροοργανισμού σε αιγινό γιαούρτι ˙ Bιωσιμότητα και επίδραση στις οργανοληπτικές ιδιότητες.
Καραολής, Κωνσταντίνος
2013
Ποσοτικός και μοριακός χαρακτηρισμός της μικροχλωρίδας του Κυπριακού τραχανά
Αγαθοκλέους, Μαρία
2017
Τεχνολογικός χαρακτηρισμός και αξιολόγηση ασφαλείας οξυγαλακτικών βακτηρίων από γάλα όνου
Χατζηκώστα, Μύρια