Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorPapademas, Photis-
dc.contributor.otherΠαπαδήμας, Φώτης-
dc.contributor.otherΜπίντσης, Θωμάς-
dc.date.accessioned2009-06-22T10:53:01Zen
dc.date.accessioned2013-05-17T07:29:33Z-
dc.date.accessioned2015-12-08T06:56:48Z-
dc.date.available2009-06-22T10:53:01Zen
dc.date.available2013-05-17T07:29:33Z-
dc.date.available2015-12-08T06:56:48Z-
dc.date.issued2009en
dc.identifier.isbn9789608455634en
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.14279/3228-
dc.descriptionΗ βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του βιβλίου σε έντυπη μορφή με ταξινομικό αριθμό: SF271.B56en
dc.description.abstractΈνα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά.en
dc.language.isoelen
dc.rightsΨύχαλοςen
dc.subjectCheeseen
dc.subjectCheesemakingen
dc.titleΤυρί: τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριώνen
dc.typeBooken
dc.collaborationCyprus University of Technology-
dc.subject.categoryBiological Sciences-
dc.countryCyprus-
dc.subject.fieldNatural Sciences-
dc.dept.handle123456789/70en
item.grantfulltextopen-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextWith Fulltext-
item.languageiso639-1el-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_2f33-
item.openairetypebook-
crisitem.author.deptDepartment of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science-
crisitem.author.facultyFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
crisitem.author.orcid0000-0003-0284-2247-
crisitem.author.parentorgFaculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management-
Εμφανίζεται στις συλλογές:Βιβλία/Books
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος
cheese.jpg115.63 kBJPEGThumbnail
Δείτε/ Ανοίξτε
CORE Recommender
Δείξε τη σύντομη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s) 5

678
Last Week
5
Last month
15
checked on 29 Μαϊ 2024

Download(s) 50

277
checked on 29 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα