Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228
Πεδίο DC | Τιμή | Γλώσσα |
---|---|---|
dc.contributor.author | Papademas, Photis | - |
dc.contributor.other | Παπαδήμας, Φώτης | - |
dc.contributor.other | Μπίντσης, Θωμάς | - |
dc.date.accessioned | 2009-06-22T10:53:01Z | en |
dc.date.accessioned | 2013-05-17T07:29:33Z | - |
dc.date.accessioned | 2015-12-08T06:56:48Z | - |
dc.date.available | 2009-06-22T10:53:01Z | en |
dc.date.available | 2013-05-17T07:29:33Z | - |
dc.date.available | 2015-12-08T06:56:48Z | - |
dc.date.issued | 2009 | en |
dc.identifier.isbn | 9789608455634 | en |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/20.500.14279/3228 | - |
dc.description | Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του βιβλίου σε έντυπη μορφή με ταξινομικό αριθμό: SF271.B56 | en |
dc.description.abstract | Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά. | en |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Ψύχαλος | en |
dc.subject | Cheese | en |
dc.subject | Cheesemaking | en |
dc.title | Τυρί: τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών | en |
dc.type | Book | en |
dc.collaboration | Cyprus University of Technology | - |
dc.subject.category | Biological Sciences | - |
dc.country | Cyprus | - |
dc.subject.field | Natural Sciences | - |
dc.dept.handle | 123456789/70 | en |
item.grantfulltext | open | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.languageiso639-1 | el | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_2f33 | - |
item.openairetype | book | - |
crisitem.author.dept | Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science | - |
crisitem.author.faculty | Faculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-0284-2247 | - |
crisitem.author.parentorg | Faculty of Geotechnical Sciences and Environmental Management | - |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Βιβλία/Books |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
cheese.jpg | 115.63 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
CORE Recommender
Page view(s) 5
678
Last Week
5
5
Last month
15
15
checked on 29 Μαϊ 2024
Download(s) 50
277
checked on 29 Μαϊ 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα