Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: https://hdl.handle.net/20.500.14279/16859
Τίτλος: Evaluating carob powder as a base for development of novel food formulations: Determination of physico-chemical and functional properties
Συγγραφείς: Goulas, Vlasios 
Tamboukari, C 
Aresti, P 
Major Field of Science: Agricultural Sciences
Field Category: Other Agricultural Sciences
Ημερομηνία Έκδοσης: 10-Νοε-2015
URI: https://hdl.handle.net/20.500.14279/16859
Type: Conference Papers
Affiliation: Cyprus University of Technology 
Εμφανίζεται στις συλλογές:Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation

CORE Recommender
Δείξε την πλήρη περιγραφή του τεκμηρίου

Page view(s)

275
Last Week
0
Last month
11
checked on 20 Μαϊ 2024

Google ScholarTM

Check


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα