Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
https://hdl.handle.net/20.500.14279/16859
Τίτλος: | Evaluating carob powder as a base for development of novel food formulations: Determination of physico-chemical and functional properties | Συγγραφείς: | Goulas, Vlasios Tamboukari, C Aresti, P |
Major Field of Science: | Agricultural Sciences | Field Category: | Other Agricultural Sciences | Ημερομηνία Έκδοσης: | 10-Νοε-2015 | URI: | https://hdl.handle.net/20.500.14279/16859 | Type: | Conference Papers | Affiliation: | Cyprus University of Technology |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Δημοσιεύσεις σε συνέδρια /Conference papers or poster or presentation |
CORE Recommender
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα