Please use this identifier to cite or link to this item: http://ktisis.cut.ac.cy/handle/10488/775
Title: Τυρί: τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών
Authors: Papademas, Photis 
Keywords: Cheese
Cheesemaking
Issue Date: 2009
Publisher: Ψύχαλος
Abstract: Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά.
Description: Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του βιβλίου σε έντυπη μορφή με ταξινομικό αριθμό: SF271.B56
URI: http://ktisis.cut.ac.cy/handle/10488/775
ISBN: 9789608455634
Rights: Ψύχαλος
Appears in Collections:Βιβλία/Books

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
cheese.jpg115.63 kBJPEGThumbnail
View/Open
Show full item record

Page view(s) 50

1
checked on Dec 2, 2016

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.