Ktisis
 

Ktisis >
Ακαδημαϊκές Δημοσιεύσεις ΤΕΠΑΚ / CUT Academic Publications >
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος >
Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων >
Βιβλία/Books >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ktisis.cut.ac.cy/jspui/handle/10488/775

Title: Τυρί: τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών
Authors: Παπαδήμας, Φώτης
Μπίντσης, Θωμάς
Scientific Field: Natural Sciences
Scientific Field: Biological Sciences
Subjects: Cheese
Cheesemaking
Issue Date: 2009
Publisher: Ψύχαλος
Abstract: Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα . Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά.
Description: Η βιβλιοθήκη διαθέτει αντίτυπο του βιβλίου σε έντυπη μορφή με ταξινομικό αριθμό: SF271.B56
Type: Book
ISBN: 9789608455634
Rights: Ψύχαλος
Affiliation: Cyprus University of Technology
Country: Cyprus
Appears in Collections:Βιβλία/Books

Files in This Item:

File Description SizeFormat
cheese.jpg115.63 kBJPEGThumbnail
View/Open
View Statistics

Items in Ktisis are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Library and Information Services  - Feedback