Refined By:
Ημερομηνία Έκδοσης:  [2010 TO 2019]

Αποτελέσματα για 1-7 από 7.

Ημερομηνία ΈκδοσηςΤίτλοςΣυγγραφέας
127-Οκτ-2017An overview of the cheesemaking processBintsis, Thomas ; Papademas, Photis 
227-Οκτ-2017PrefacePapademas, Photis ; Bintsis, Thomas 
327-Οκτ-2017Global cheesemaking technology: cheese quality and characteristicsPapademas, Photis ; Bintsis, Thomas 
427-Οκτ-2017Whey cheeses (heat coagulated)Papademas, Photis ; Bintsis, Thomas ; Alichanidis, Efstathios S. ; Ardö, Ylva 
527-Οκτ-2017White-brined cheesesBintsis, Thomas ; Alichanidis, Efstathios S. ; Uzunsoy, İrem ; Özer, Barbaros ; Papademas, Photis ; Radulovic, Zorica ; Miocinovic, Jelena 
615-Σεπ-2017Preface : Global Cheesemaking Technology: Cheese Quality and CharacteristicsPapademas, Photis ; Bintsis, Thomas 
7Νοε-2010Food safety management systems (FSMS) in the dairy industry: A reviewBintsis, Thomas ; Papademas, Photis