Refined By:
Πλήρες Κείμενο:  With Fulltext
Ημερομηνία Έκδοσης:  [2011 TO 2019]

Αποτελέσματα για 1-15 από 15.

StatusΤίτλοςΣυγγραφέαςΗμερομηνία ΈκδοσηςAcademic Year
1CompletedΑλκοολική ζύμωση και πτητικά συστατικά των κρασιώνΓεωργίου, Αθηνά Μαΐ-20192018-2019
2CompletedΑρωματικά ελαιόλαδαΠισσίδου, Θάλεια Μαΐ-2017empty
3CompletedΔείκτες ποιότητας και οξειδωτικής σταθερότητας παρθένων ελαιόλαδων Κορωνέικης και Κυπριακής ποικιλίαςΧατζηγιασουμή, Θεόφιλος 20172020-2021
4CompletedΔιεργασία οινοποίησης και διερεύνηση των αντιοξειδωτικών συστατικών του κρασιούΓεωργίου, Μαρία Μαΐ-20192018-2019
5CompletedΔιερεύνηση της αύξησης της διατηρησιμότητας του βοδινού κρέατος παρουσία κυπριακών οίνωνΚλοκκαρή, Γεωργία 20162015-2016
6CompletedΚυπριακοί οίνοι και χαρακτηρισμός ποικιλιών με βάση τα φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του δράσηΑντωνίου, Ορθοδοξία 20182017-2018
7CompletedΜελέτη αντιοξειδωτικής δράσης και συνολικών φαινολικών συστατικών σε ερυθρούς οίνους Κυπριακών γηγενών και ξένων ποικιλιώνΤσιολάκκη, Αμαλία Μαΐ-20172016-2017
8CompletedΜελέτη της επίδρασης βοτάνων και μπαχαρικών στους δείκτες ποιότητας του ελαιόλαδουΓεωργίου, Ελένη 20162015-2016
9CompletedΜελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενούΓιάγκου, Χριστιάνα 20152014-2015
10CompletedΠαράγοντες που επηρεάζουν τη ζύμωση και την παλαίωση του οίνουΣπετσιώτης, Στάθης Μαΐ-20192018-2019
11CompletedΠαραγωγή βιοκαταλύτη με ακινητοποίηση ζύμης πάνω σε νανοσωλήνες κυτταρίνης. Καταλυτική δράση στην αλκοολική ζύμωσηΘεοδώρου, Παναγιώτης 20112010-2011
12CompletedΠροσδιορισμός πτητικών συστατικών των κρασιών γηγενών και παραδοσιακών ποικιλιών αμπέλου της ΚύπρουΓρηγορίου, Χριστίνα 20122011-2012
13CompletedΠροσδιορισμός των ολικών φαινολικών συστατικών και της αντιοξειδωτικής ικανότητας στις φλούδες και στα γίγαρτα του σταφυλιού, στις ποικιλίες Ξυνιστέρι/ ΜαραθεύτικοΤσαέρας, Γιώργος 2017empty
14CompletedΧαρακτηρισμός των κρασιών και δείκτες του γεωγραφικού και βοτανικού διαχωρισμού τουςΚώστα, Δημήτρης Δεκ-20192019-2020
15CompletedΧαρακτηρισμός των κυπριακών οίνων, Μαραθεύτικο και Ξυνιστέρι με βάση το αντιοξειδωτικό τους περιεχόμενοΣπανού, Σμαράγδα 20152014-2015