Results 1-20 of 24 (Search time: 0.004 seconds).

StatusTitleAuthor(s)Issue DateAcademic Year
1CompletedΑλκοολική ζύμωση και πτητικά συστατικά των κρασιώνΓεωργίου, Αθηνά May-20192018-2019
2CompletedΑρωματικά ελαιόλαδαΠισσίδου, Θάλεια May-2017empty
3CompletedΔείκτες ποιότητας και οξειδωτικής σταθερότητας παρθένων ελαιόλαδων Κορωνέικης και Κυπριακής ποικιλίαςΧατζηγιασουμή, Θεόφιλος 20172020-2021
4CompletedΔιεργασία οινοποίησης και διερεύνηση των αντιοξειδωτικών συστατικών του κρασιούΓεωργίου, Μαρία May-20192018-2019
5CompletedΔιερεύνηση της αύξησης της διατηρησιμότητας του βοδινού κρέατος παρουσία κυπριακών οίνωνΚλοκκαρή, Γεωργία 20162015-2016
6CompletedΔιερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδουΣελεάρη, Χριστίνα May-20202019-2020
7CompletedΕπίδραση της ποικιλίας και της μεθόδου παραλαβής του ελαιόλαδού στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του ικανότηταΞέναρου, Στυλιανή May-20222021-2022
8CompletedΚυπριακοί οίνοι και χαρακτηρισμός ποικιλιών με βάση τα φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του δράσηΑντωνίου, Ορθοδοξία 20182017-2018
9CompletedΜελέτη αντιοξειδωτικής δράσης και συνολικών φαινολικών συστατικών σε ερυθρούς οίνους Κυπριακών γηγενών και ξένων ποικιλιώνΤσιολάκκη, Αμαλία May-20172016-2017
10CompletedΜελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές ερυθρές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίεςΚωστή, Αλέξανδρος May-20212020-2021
11CompletedΜελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές λευκές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίεςΣταύρου, Παντελής May-20212020-2021
12CompletedΜελέτη της επίδρασης βοτάνων και μπαχαρικών στους δείκτες ποιότητας του ελαιόλαδουΓεωργίου, Ελένη 20162015-2016
13CompletedΜελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενούΓιάγκου, Χριστιάνα 20152014-2015
14CompletedΜελέτη της περιεκτικότητας ανθοκυανών σε φλοιούς σταφυλιών ερυθρών γηγενών και παραδοσιακών κυπριακών ποικιλιών με την μέθοδο HplcΝικολάου, Μαριλένα May-20212020-2021
15CompletedΜελέτη της ποιότητας κυπριακών ελαιόλαδωνΚεφαλά, Ραφαηλία May-20232022-2023
16CompletedΜελέτη των ταννινών και προσδιορισμός τους στο σταφύλι και το κρασίΚαραγιάννη, Μαρίνα May-20232022-2023
17CompletedΜελέτη Φαινολικών Συστατικών σε σταφύλι και Οινο: Ταννίνες και Μέθοδοι Προσδιορισμού τουςΟικονομίδου, Παναγιώτα May-20202019-2020
18CompletedΠαράγοντες που επηρεάζουν τη ζύμωση και την παλαίωση του οίνουΣπετσιώτης, Στάθης May-20192018-2019
19CompletedΠαραγωγή βιοκαταλύτη με ακινητοποίηση ζύμης πάνω σε νανοσωλήνες κυτταρίνης. Καταλυτική δράση στην αλκοολική ζύμωσηΘεοδώρου, Παναγιώτης 20112010-2011
20CompletedΠροσδιορισμός πτητικών συστατικών των κρασιών γηγενών και παραδοσιακών ποικιλιών αμπέλου της ΚύπρουΓρηγορίου, Χριστίνα 20122011-2012