Skip navigation
Αρχική
Συλλογές
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Explore by
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Εγγραφείτε στο:
Login
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail
Επεξεργαστείτε το λογαριασμό σας
Ktisis Cyprus University of Technology
Διατριβές
Περιήγηση με Συγγραφέας (Διατριβή)
Botsaris, George
πήγαινε στο
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Σε σειρά:
Αύξουσα σειρά
Φθίνουσα σειρά
Αποτελέσματα / Σελίδα
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς / Εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 25 έως 44 από 64
< προηγούμενο
επόμενο >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Ημερομηνία Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας
Μαΐ-2020
Επίδραση της χρήσης των αιθέριων ελαίων του Σχινού και του Δεντρολιβάνου στη μικροβιολογική ποιότητα και στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων Αγγλικού Τύπου
Ζήνωνος, Δημήτρης
2016
Επίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτος
Χατζηβασιλείου, Λούκας
2016
Επίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσεις
Βάσου, Άρτεμις
2014
Επιδράσεις προβιοτικών στην υγεία : τρόπος δράσης και προοπτικές
Λοίζου, Ελένη
Ιου-2018
Επιπολασμός Salmonella spp., E. coli και κολοβακτηριδίων στο νωπό αγελαδινό γάλα στην Κύπρο
Σάββα, Χρυστάλλα
Μαΐ-2019
Επιπολασμός Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της Κύπρου
Νικήτα, Δήμητρα
Μαΐ-2019
Επιπολασμός μικροβίων που φέρουν ευρέως φάσματος β-λακταμάσες (Extended Spectrum β-lactamases) σε τρόφιμα
Μιχαήλ, Αλέξανδρος
Μαΐ-2017
Επιπολασμός της Legionella spp σε νερά από ξενοδοχειακές μονάδες και νοσοκομεία στην Κύπρο
Τάκη, Αναστασία
2016
Επιπολασμός της βρουκέλλωσης στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της Κύπρου
Μιχαήλ, Χριστόδουλος
2013
Η αντίληψη των Κυπρίων καταναλωτών ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα εντος της κυπριακής αγοράς
Πισσίδης, Αντρέας
Μαΐ-2020
Η αντιμικροβιακή επίδραση της Ευγενόλης και Καρβακρόλης σε είδη Λιστέριας
Χριστοδούλου, Μαρία
2013
Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή πίεση, στη μικροβιολογική ποιότητα των αλλαντιδίων Φρανκφουρτης, σε διαφορετικούς χρόνους εφαρμογής
Παρασκευά, Μαρία
2016
Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα αιγοπρόβειου χαλλουμιού
Μάριου, Μαρία
2012
Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα του ζαμπόν και των λουκάνικων Φρανκφούρτης κατά τη διάρκεια ζωής τους
Τάκη, Αναστασία
2015
Η επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπου
Mιχαήλ, Πετρούλα
Μαΐ-2023
Η χρησιμοποίηση βακτηριοφάγων στη βιολογική αντιμετώπιση τροφιμογενών παθογόνων
Μαυρομίχαλου, Κατερίνα
2013
Μελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosa
Κωνσταντίνου, Δέσπω
2012
Μελέτη της επίδρασης του όζοντος στη μικροχλωρίδα σφάγιων πουλερικών
Πίπη, Άννα
Ιου-2018
Μικροβιολογική ποιότητα βρεφικών φόρμουλων με βάση το γάλα
Περικέντη, Όλγα
Μαΐ-2017
Μικροβιολογική ποιότητα έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών
Στεργίου, Σοφία