Browsing by Author (Thesis) Botsaris, George


jump to
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 21 to 40 of 64 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
May-2023Διερεύνηση της αντιμικροβιακής δράσης του εκχυλίσματος γλυκόριζας έναντι τροφιμογενών παθογόνωνΜηλιώτου, Χριστοφόρα 
2020Επίδραση μυκοβακτηριοφάγου D29 σε κύτταρα Mycobacterium smegmatis σε ρυθμιστικό διάλυμαΜαυρή, Μαρία 
2018Επίδραση της ποιότητας του αέρα στην αίθουσα συσκευασίας (high-risk) στα μικροβιολογικά χρακτηριστικά αλλαντικών προϊόντωνΑυγουστή, Φίλιος 
May-2019Επίδραση της χρήσης αιθέριων ελαίων από παραδοσιακά αρωματικά φυτά στη μικροβιολογική ποιότητα και φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων αγγλικού τύπουΔίσπυρου, Ελένη 
May-2020Επίδραση της χρήσης των αιθέριων ελαίων του Σχινού και του Δεντρολιβάνου στη μικροβιολογική ποιότητα και στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων Αγγλικού ΤύπουΖήνωνος, Δημήτρης 
2016Επίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτοςΧατζηβασιλείου, Λούκας 
2016Επίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσειςΒάσου, Άρτεμις 
2014Επιδράσεις προβιοτικών στην υγεία : τρόπος δράσης και προοπτικέςΛοίζου, Ελένη 
Jun-2018Επιπολασμός Salmonella spp., E. coli και κολοβακτηριδίων στο νωπό αγελαδινό γάλα στην ΚύπροΣάββα, Χρυστάλλα 
May-2019Επιπολασμός Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΝικήτα, Δήμητρα 
May-2019Επιπολασμός μικροβίων που φέρουν ευρέως φάσματος β-λακταμάσες (Extended Spectrum β-lactamases) σε τρόφιμαΜιχαήλ, Αλέξανδρος 
May-2017Επιπολασμός της Legionella spp σε νερά από ξενοδοχειακές μονάδες και νοσοκομεία στην ΚύπροΤάκη, Αναστασία 
2016Επιπολασμός της βρουκέλλωσης στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΜιχαήλ, Χριστόδουλος 
2013Η αντίληψη των Κυπρίων καταναλωτών ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα εντος της κυπριακής αγοράςΠισσίδης, Αντρέας 
May-2020Η αντιμικροβιακή επίδραση της Ευγενόλης και Καρβακρόλης σε είδη ΛιστέριαςΧριστοδούλου, Μαρία 
2013Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή πίεση, στη μικροβιολογική ποιότητα των αλλαντιδίων Φρανκφουρτης, σε διαφορετικούς χρόνους εφαρμογήςΠαρασκευά, Μαρία 
2016Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα αιγοπρόβειου χαλλουμιούΜάριου, Μαρία 
2012Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα του ζαμπόν και των λουκάνικων Φρανκφούρτης κατά τη διάρκεια ζωής τουςΤάκη, Αναστασία 
2015Η επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπουMιχαήλ, Πετρούλα 
May-2023Η χρησιμοποίηση βακτηριοφάγων στη βιολογική αντιμετώπιση τροφιμογενών παθογόνωνΜαυρομίχαλου, Κατερίνα