Browsing by Author (Thesis) Drouza, Chryssoula


jump to
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
May-2019Αλκοολική ζύμωση και πτητικά συστατικά των κρασιώνΓεωργίου, Αθηνά 
May-2017Αρωματικά ελαιόλαδαΠισσίδου, Θάλεια 
2017Δείκτες ποιότητας και οξειδωτικής σταθερότητας παρθένων ελαιόλαδων Κορωνέικης και Κυπριακής ποικιλίαςΧατζηγιασουμή, Θεόφιλος 
May-2019Διεργασία οινοποίησης και διερεύνηση των αντιοξειδωτικών συστατικών του κρασιούΓεωργίου, Μαρία 
Jun-2018Διερεύνηση οξειδωτικής σταθερότητας ελαιόλαδων αρωματισμένων με φυτικούς ιστούςΝικολάου, Γεωργία 
2016Διερεύνηση της αύξησης της διατηρησιμότητας του βοδινού κρέατος παρουσία κυπριακών οίνωνΚλοκκαρή, Γεωργία 
May-2020Διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδουΣελεάρη, Χριστίνα 
May-2022Επίδραση της ποικιλίας και της μεθόδου παραλαβής του ελαιόλαδού στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του ικανότηταΞέναρου, Στυλιανή 
2018Κυπριακοί οίνοι και χαρακτηρισμός ποικιλιών με βάση τα φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του δράσηΑντωνίου, Ορθοδοξία 
May-2017Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης και συνολικών φαινολικών συστατικών σε ερυθρούς οίνους Κυπριακών γηγενών και ξένων ποικιλιώνΤσιολάκκη, Αμαλία 
May-2021Μελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές ερυθρές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίεςΚωστή, Αλέξανδρος 
May-2021Μελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές λευκές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίεςΣταύρου, Παντελής 
2016Μελέτη της επίδρασης βοτάνων και μπαχαρικών στους δείκτες ποιότητας του ελαιόλαδουΓεωργίου, Ελένη 
2015Μελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενούΓιάγκου, Χριστιάνα 
May-2021Μελέτη της περιεκτικότητας ανθοκυανών σε φλοιούς σταφυλιών ερυθρών γηγενών και παραδοσιακών κυπριακών ποικιλιών με την μέθοδο HplcΝικολάου, Μαριλένα 
May-2023Μελέτη της ποιότητας κυπριακών ελαιόλαδωνΚεφαλά, Ραφαηλία 
May-2023Μελέτη των ταννινών και προσδιορισμός τους στο σταφύλι και το κρασίΚαραγιάννη, Μαρίνα 
May-2020Μελέτη Φαινολικών Συστατικών σε σταφύλι και Οινο: Ταννίνες και Μέθοδοι Προσδιορισμού τουςΟικονομίδου, Παναγιώτα 
May-2019Παράγοντες που επηρεάζουν τη ζύμωση και την παλαίωση του οίνουΣπετσιώτης, Στάθης 
2011Παραγωγή βιοκαταλύτη με ακινητοποίηση ζύμης πάνω σε νανοσωλήνες κυτταρίνης. Καταλυτική δράση στην αλκοολική ζύμωσηΘεοδώρου, Παναγιώτης