Browsing by Author (Thesis) Botsaris, George


jump to
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 1 to 20 of 64  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Detection of food-borne viruses on ready-to-eat meat products and meat processing establishments in CyprusMarkantonis, Nikolas 
May-2023In silico διερεύνηση φυσικών προϊόντων για αντιμικροβιακή δράσηΔημητρίου, Γεωργία 
30-May-2021In silico μελέτη της αντιδιαβητικής δράσης μεσογειακών φυτών με την χρήση της πλατφόρμας DIA-DBΚωνσταντίνου, Αθηνά 
2014Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis : αιτιολογικός παράγοντας της νόσου του Crohn’s;Κάρυος, Ραφαήλ 
Mar-2016Quality and safety of fresh endive; Effect of spearmint and lavender essential oils treatmentXylia, Panayiota 
May-2022Ανάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας RosaceaeΙωάννου, Ιωάννας 
May-2023Ανίχνευση Listeria spp. και Listeria monocytogenes σε δείγματα από αποχετεύσεις βιομηχανίας αλλαντικώνΚοιλάνη, Βιολέττα 
May-2023Ανίχνευση Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis, από νωπό αγελαδινό γάλα, στην ΚύπροΝικολέττη, Σταυριανή 
May-2023Ανίχνευση Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae και mycoplasma bovis από δείγματα νωπού αγελαδινού γάλακτος στην ΚύπροΠολυδώρου, Μαρία 
May-2020Ανίχνευση Εντεροβακτηριδίων, Κολοβακτηριδίων, E. Coli, και Salmonella Spp., σε γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της ΚύπρουΛοϊζου, Ιωάννα 
2012Ανίχνευση και ταυτοποίηση μικροοργανισμών από το σύστημα διανομής πόσιμου νερού της Λεμεσού και από εμφιαλωμένα νεράΠαρπούνα, Χριστιάνα 
2012Ανίχνευση του mycobacterium avium subsp paratuberculosis σε νωπό αγελαδινό γάλα και βρεφικές τροφές σε σκόνη με τη μέθοδο των βακτηριοφάγωνΧατζητοφή, Μαρία 
May-2021Ανίχνευση του Mycobacterium avium subsp. Paratuberculosis από γάλα μηρυκαστικών(αιγοπροβάτων) της Κύπρου με την χρήση ΙS900 Real Time-pcrΦαρακάλλα, Ανθή 
2012Ανίχνευση του Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis σε βρεφικές φόρμουλες βασισμένες στο γάλα με τη χρήση καλλιέργειας και με τη μέθοδο της PCRΧριστοδούλου, Μαρίτσα 
May-2023Ανίχνευση τροφιμογενών παθογόνων σε έτοιμα προς κατανάλωση προϊόντα κρέατοςΜαρτούδη, Μαρία 
2014Ανίχνευση φυτοπαθογόνου βακτηρίου Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis με τη μέθοδο qPCR και τη χρήση ΡΜΑΑρέστη, Ορέστεια 
2019Διατροφικές συνήθειες νεαρών ενηλίκων, διατροφικά οφέλη της κατανάλωσης μαστίχας και η λειτουργική της σταθερότητα σε ένα προβιοτικό γιαούρτιΧατζημπέη, Έλενα 
May-2022Διερεύνηση αντιμικροβιακής δράσης φυτικών εκχυλισμάτων έναντι τροφιμογενών παθογόνων μικροοργανισμώνΖήνωνος, Δημήτρης 
May-2021Διερεύνηση αντιμικροβιακών ιδιοτήτων υδατικού εκχυλίσματος στεμφύλων προερχόμενο από την γηγενή ποικιλία ΞυνιστέριΖωσιμά, Λουκία 
May-2023Διερεύνηση αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών προϊόντων ενάντια τροφιμογενών παθογόνωνΠυρή, Παναγιώτα