Skip navigation
Αρχική
Συλλογές
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Explore by
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Εγγραφείτε στο:
Login
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail
Επεξεργαστείτε το λογαριασμό σας
Ktisis Cyprus University of Technology
Διατριβές
Περιήγηση με Συγγραφέας (Διατριβή)
Drouza, Chryssoula
πήγαινε στο
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Σε σειρά:
Αύξουσα σειρά
Φθίνουσα σειρά
Αποτελέσματα / Σελίδα
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς / Εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 1 έως 20 από 27
επόμενο >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Ημερομηνία Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας
Μαΐ-2019
Αλκοολική ζύμωση και πτητικά συστατικά των κρασιών
Γεωργίου, Αθηνά
Μαΐ-2017
Αρωματικά ελαιόλαδα
Πισσίδου, Θάλεια
2017
Δείκτες ποιότητας και οξειδωτικής σταθερότητας παρθένων ελαιόλαδων Κορωνέικης και Κυπριακής ποικιλίας
Χατζηγιασουμή, Θεόφιλος
Μαΐ-2019
Διεργασία οινοποίησης και διερεύνηση των αντιοξειδωτικών συστατικών του κρασιού
Γεωργίου, Μαρία
Ιου-2018
Διερεύνηση οξειδωτικής σταθερότητας ελαιόλαδων αρωματισμένων με φυτικούς ιστούς
Νικολάου, Γεωργία
2016
Διερεύνηση της αύξησης της διατηρησιμότητας του βοδινού κρέατος παρουσία κυπριακών οίνων
Κλοκκαρή, Γεωργία
Μαΐ-2020
Διερεύνηση των παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδου
Σελεάρη, Χριστίνα
Μαΐ-2022
Επίδραση της ποικιλίας και της μεθόδου παραλαβής του ελαιόλαδού στα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την περιεκτικότητα σε φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του ικανότητα
Ξέναρου, Στυλιανή
2018
Κυπριακοί οίνοι και χαρακτηρισμός ποικιλιών με βάση τα φαινολικά συστατικά και την αντιοξειδωτική του δράση
Αντωνίου, Ορθοδοξία
Μαΐ-2017
Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης και συνολικών φαινολικών συστατικών σε ερυθρούς οίνους Κυπριακών γηγενών και ξένων ποικιλιών
Τσιολάκκη, Αμαλία
Μαΐ-2021
Μελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές ερυθρές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίες
Κωστή, Αλέξανδρος
Μαΐ-2021
Μελέτη ταννινών σε σταφύλια από γηγενείς και παραδοσιακές λευκές οινοποιήσιμες κυπριακές ποικιλίες
Σταύρου, Παντελής
2016
Μελέτη της επίδρασης βοτάνων και μπαχαρικών στους δείκτες ποιότητας του ελαιόλαδου
Γεωργίου, Ελένη
2015
Μελέτη της οξείδωσης των λιπαρών οξέων σε βοδινό κρέας παρουσία κυπριακών οίνων υπό συνθήκες συσκευασίας κενού
Γιάγκου, Χριστιάνα
Μαΐ-2021
Μελέτη της περιεκτικότητας ανθοκυανών σε φλοιούς σταφυλιών ερυθρών γηγενών και παραδοσιακών κυπριακών ποικιλιών με την μέθοδο Hplc
Νικολάου, Μαριλένα
Μαΐ-2023
Μελέτη της ποιότητας κυπριακών ελαιόλαδων
Κεφαλά, Ραφαηλία
Μαΐ-2023
Μελέτη των ταννινών και προσδιορισμός τους στο σταφύλι και το κρασί
Καραγιάννη, Μαρίνα
Μαΐ-2020
Μελέτη Φαινολικών Συστατικών σε σταφύλι και Οινο: Ταννίνες και Μέθοδοι Προσδιορισμού τους
Οικονομίδου, Παναγιώτα
Μαΐ-2019
Παράγοντες που επηρεάζουν τη ζύμωση και την παλαίωση του οίνου
Σπετσιώτης, Στάθης
2011
Παραγωγή βιοκαταλύτη με ακινητοποίηση ζύμης πάνω σε νανοσωλήνες κυτταρίνης. Καταλυτική δράση στην αλκοολική ζύμωση
Θεοδώρου, Παναγιώτης