Skip navigation
Home
Collections
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Explore by
Research Outputs
Researchers
Faculty &
Departments
Theses
Patents
Projects
Journals
Conferences
Help
Language
Ελληνικά
English
Sign on to:
Login
Receive email
updates
Edit Account details
Ktisis Cyprus University of Technology
Theses
Browsing by Author (Thesis)
Botsaris, George
jump to
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 25 to 44 of 64
< previous
next >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Issue Date
Title
Author(s)
May-2020
Επίδραση της χρήσης των αιθέριων ελαίων του Σχινού και του Δεντρολιβάνου στη μικροβιολογική ποιότητα και στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά λουκάνικων Αγγλικού Τύπου
Ζήνωνος, Δημήτρης
2016
Επίδραση υπέρηχων στην μικροβιολογική και φυσικοχημική ποιότητα του νωπού αιγινού γάλακτος
Χατζηβασιλείου, Λούκας
2016
Επίδραση υπερήχων στην LISTERIA GRAYI στο γάλα : επιβίωση και φυσικοχημικές επιδράσεις
Βάσου, Άρτεμις
2014
Επιδράσεις προβιοτικών στην υγεία : τρόπος δράσης και προοπτικές
Λοίζου, Ελένη
Jun-2018
Επιπολασμός Salmonella spp., E. coli και κολοβακτηριδίων στο νωπό αγελαδινό γάλα στην Κύπρο
Σάββα, Χρυστάλλα
May-2019
Επιπολασμός Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae, Mycoplasma bovis στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της Κύπρου
Νικήτα, Δήμητρα
May-2019
Επιπολασμός μικροβίων που φέρουν ευρέως φάσματος β-λακταμάσες (Extended Spectrum β-lactamases) σε τρόφιμα
Μιχαήλ, Αλέξανδρος
May-2017
Επιπολασμός της Legionella spp σε νερά από ξενοδοχειακές μονάδες και νοσοκομεία στην Κύπρο
Τάκη, Αναστασία
2016
Επιπολασμός της βρουκέλλωσης στα γαλακτοπαραγωγικά βουστάσια της Κύπρου
Μιχαήλ, Χριστόδουλος
2013
Η αντίληψη των Κυπρίων καταναλωτών ως προς τα λειτουργικά τρόφιμα εντος της κυπριακής αγοράς
Πισσίδης, Αντρέας
May-2020
Η αντιμικροβιακή επίδραση της Ευγενόλης και Καρβακρόλης σε είδη Λιστέριας
Χριστοδούλου, Μαρία
2013
Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή πίεση, στη μικροβιολογική ποιότητα των αλλαντιδίων Φρανκφουρτης, σε διαφορετικούς χρόνους εφαρμογής
Παρασκευά, Μαρία
2016
Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα αιγοπρόβειου χαλλουμιού
Μάριου, Μαρία
2012
Η επίδραση της επεξεργασίας με υψηλή υδροστατική πίεση στη μικροβιολογική ποιότητα του ζαμπόν και των λουκάνικων Φρανκφούρτης κατά τη διάρκεια ζωής τους
Τάκη, Αναστασία
2015
Η επίδραση της συσκευασίας στην μικροβιολογική και οργανοληπτική ποιότητα των λουκάνικων αγγλικού τύπου
Mιχαήλ, Πετρούλα
May-2023
Η χρησιμοποίηση βακτηριοφάγων στη βιολογική αντιμετώπιση τροφιμογενών παθογόνων
Μαυρομίχαλου, Κατερίνα
2013
Μελέτη αντιμικροβιακών ιδιοτήτων φυσικών φαινόλων: Δράση έναντι Listeria monocytogenes και Pseudomonas aeruginosa
Κωνσταντίνου, Δέσπω
2012
Μελέτη της επίδρασης του όζοντος στη μικροχλωρίδα σφάγιων πουλερικών
Πίπη, Άννα
Jun-2018
Μικροβιολογική ποιότητα βρεφικών φόρμουλων με βάση το γάλα
Περικέντη, Όλγα
May-2017
Μικροβιολογική ποιότητα έτοιμων προς κατανάλωση σαλατών
Στεργίου, Σοφία