Skip navigation
Αρχική
Συλλογές
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Explore by
Ερευνητικά Αποτελέσματα
Ερευνητές
Σχολές &
Τμήματα
Διατριβές
Πατέντες
Έργα
Journals
Conferences
Βοήθεια
Γλώσσα
Ελληνικά
English
Εγγραφείτε στο:
Login
Λάβετε ενημερώσεις μέσω e-mail
Επεξεργαστείτε το λογαριασμό σας
Ktisis Cyprus University of Technology
Διατριβές
Περιήγηση με Τμήμα (Διατριβή)
Department of Agricultural Sciences, Biotechnology and Food Science
πήγαινε στο
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Σε σειρά:
Αύξουσα σειρά
Φθίνουσα σειρά
Αποτελέσματα / Σελίδα
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Συγγραφείς / Εγγραφή:
Όλα
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Εμφάνιση αποτελεσμάτων 32 έως 51 από 441
< προηγούμενο
επόμενο >
Refman
EndNote
Bibtex
RefWorks
Excel
CSV
PDF
Send via email
Ημερομηνία Έκδοσης
Τίτλος
Συγγραφέας
Μαΐ-2019
Melatonin as a Seed Priming Compound: Investigation about its effects on germination and root length when applied on Arabidopsis thaliana seeds
Pavlou, Jan Julian
Μαΐ-2020
Methods for the biological control of Potato Cyst Nematodes
Adamou, Andri
Μαΐ-2018
More than a fungicide: unravelling the beneficial effects of KM in plants
Antoniou, Chrystalla
2014
Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis : αιτιολογικός παράγοντας της νόσου του Crohn’s;
Κάρυος, Ραφαήλ
Μαΐ-2023
Poor farming systems and poverty in Eastern Uganda: Impacts on food security and food safety
Barasa, Daniel
Μαρ-2016
Quality and safety of fresh endive; Effect of spearmint and lavender essential oils treatment
Xylia, Panayiota
Ιου-2020
Study of microbiological and physicochemical characteristics of fermented table olives in Cyprus and the multifunctional properties of the predominant microbiota
Anagnostopoulos, Dimitrios A.
Μαΐ-2020
UV/Vis και FTIR φασματοσκοπική μελέτη της αλληλεπίδρασης της αιμοσφαιρίνης με τα προϊόντα της αντίδρασης Maillard
Αγαθοκλέους, Ιάκωβη
2014
Water resources of Cyprus under changing climatic conditions
Cleridou, Niki
30-Μαΐ-2021
Αγροβιομηχανικά απόβλητα και μη εδώδιμα μέρη φυτών ως πηγή φαινολικών συστατικών με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
Χριστοφή, Ελίζα
Μαΐ-2019
Αλκοολική ζύμωση και πτητικά συστατικά των κρασιών
Γεωργίου, Αθηνά
2011
Ανάκτηση αιθέριων έλαιων προστιθέμενης αξίας από χαρούπια
Χρυσοστόμου, Μαρία
Μαΐ-2023
Ανάλυση PCR για την ταυτοποίηση Nosema spp. σε μελισσοκομεία της Κύπρου
Γεωργίου, Κωνσταντίνος
Ιου-2022
Ανάλυση Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στην Κύπρο 2011-2020 και Προοπτικές Εναρμόνισης με τη Στρατηγική Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο
Γεωργίου, Νίκος
Μαΐ-2023
Ανάπτυξη βιοαυτογραφικών τεχνικών για την αξιολόγηση της αντιβακτηριακής δράσης φυσικών προϊόντων έναντι του βακτηρίου Listeria monocytogenes
Κωστή, Αλέξανδρος
2017
Ανάπτυξη βιοδιεργασίας παραγωγής ηλεκτρικού οξέος και βιοαιθανόλης από απόβλητα παρασκευής χυμών πορτοκαλιού
Μακρή, Ευτυχία
Μαΐ-2022
Ανάπτυξη βιολειτουργικών ζυμούμενων ροφημάτων αγελαδινού γάλακτος εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρούτων της οικογένειας Rosaceae
Ιωάννου, Ιωάννας
2024
Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση τεχνικής εκχύλισης υποβοηθούμενης με υπέρηχους για την ανάκτηση φαινολικώ αντιοξειδωτικών από το φυτό Cistus Salviifolius
Νικόλα, Φωτεινή
Ιου-2018
Ανάπτυξη καινοτόμων πολυλειτουργικών επικαλύψεων από πολυφαινόλες χαρουπιού με εφαρμογές στην συσκευασία τροφίμων
Χατζηβασιλείου, Λούκας
Μαρ-2023
Ανάπτυξη καινοτόμων τροφίμων με βάση το αγελαδινό γάλα και το χαρούπι
Μωυσέως, Μαρία